Smertelindring gennem kompression – hvordan?

Kompression som smertelindringKompression hjælper med at give en bedre blodcirkulation. Især i benene skal kroppen arbejde mod tyngdekræften når den skal pumpe blod tilbage til hjertet. Kompression kan hjælpe kroppen i denne process. Hjertet pumper blod, som indeholder ilt til vores lemmer og andre steder i kroppen. Vores celler bruger ilten og andre næringsstoffer fra vores blod. Når vores iltetblod flyde ordentligt, hjælper det ikke kun med at helbrede en muskelbelastning, men også betændelsesansamlinger.

Når man anvender kompression laver man et pres omkring det område man har ondt, så området har mulighed for at komme sig hurtigere idet området tilføjes mere iltetblod samtidig med at der fjernes affaldsstoffer. Kompressionen kan i den forbindelse også være med til at fjerne hævelser.

Er der steder du er ekstra øm og derfor ikke ønsker det behandle (f.eks. grundet operation), kan du med vores kompressions- og massagestøvler slå dette område fra, således at du stadig vil opnår de gavnlige virkninger af kompressionen de steder du synes du har behov for det.

Prøv vores kompressions- og massagestøvler gratis i 7 dage og se om det er noget for dig.