Kompressions- og massagestøvler mod smertelindring

Kompression hjælper med at give en bedre blodcirkulation. Især i benene skal kroppen arbejde mod tyngdekræften når den skal pumpe blod tilbage til hjertet. Kompression kan hjælpe kroppen i denne process. Hjertet pumper blod, som indeholder ilt til vores lemmer og andre steder i kroppen. Vores celler bruger ilten og andre næringsstoffer fra vores blod. Når vores iltet blod flyde ordentligt, hjælper det ikke kun med at helbrede en muskelbelastning, men også betændelsesansamlinger.

Når man anvender kompression laver man et pres omkring det område man har ondt, så området har mulighed for at komme sig hurtigere idet området tilføjes mere iltet blod samtidig med at der fjernes affaldsstoffer. Kompressionen kan i den forbindelse også være med til at fjerne hævelser.

Er der steder du er ekstra øm og derfor ikke ønsker det behandlet (f.eks. grundet operation), så kan du med vores kompressions- og massagestøvler slå dette område fra, således at du stadig vil opnå de gavnlige virkninger af kompressionen de steder, som du synes, at du har behov for det.

Kompression som smertelindring

Prøv vores kompressions- og massagestøvler gratis i 7 dage og se om det er noget for dig.

Gå til Kompressionsstøvler