Hvilket sæt kompressionsstøvler skal jeg vælge?

Neden for er en beskrivelse af vores forskellige modeller. Når du skal vælge dine kompressionsstøvler er der nogle ting du skal tage højde for:

 1. Valg af antal kamre
 2. Valg af længde
 3. Valg af bukser eller støvler
 4. Teknisk specifikationer

2. Valg af antal kamre (K4, K6, eller K8)

Vi har 3 typer støvler du kan vælge imellem. Støvlerne har hhv. 4 kamre, 6 kamre, eller 8 kamre. Her under kan du læse hvad forskellene er på de forskellige støvler.

Basis K4

Kompressions støvler 4 kamre

Pro K6

Kompressions støvler 6 kamre

Ultima K8

Kompressions støvler 8 kamre

Basis K4 anvendes hovedsageligt til lymfedrænage. Denne støvle har den mindste grad af fleksibilitet grundet de 4 kamre der kan slås til og fra. Fleksibilitet er især godt i forbindelse med skader, da du her kan slå et, eller flere kammer, fra omkring det område, hvor du er skadet.

Pro K6 er velegnet til lymfedrænage-, samt massageprogrammer, da den har 1 kammer til foden, 2 kamre omkring læggen og 3 kamre omkring lårene. Her opnår du en fin fleksibilitet i forhold til antal kamre der kan slås til og fra. Fleksibilitet er især godt i forbindelse med skader, da du her kan slå et, eller flere kammer, fra omkring det område, hvor du er skadet.

Ultima K8 er velegnet til alle programmer. Støvlen giver en mere dybdegående massage, end vores andre støvler, da kamrene er mindre og derfor kan arbejder sig mere ned i muskulaturen. Støvlen har 1 kammer til foden, 3 kammer omkring læggen og 4 kamre omkring lårene. Denne støvle giver dig desuden den optimale fleksibilitet, idet du får 8 kamre der kan slås til og fra. Fleksibilitet er især godt i forbindelse med skader, da du her kan slå et, eller flere kammer, fra omkring det område, hvor du er skadet.

3. Valg af længde

Vi har udarbejdet følgende størrelsesguide så du kan vælge den rigtige længde kompressionsstøvler.

Bemærk at vores bukser kun fåes i en størrelse.

Bemærk også at du kan købe lynlåsudvider til dine støvler og bukser, hvis omkredsen ikke passer.

Denne video fortæller hvordan du måler din skridtlængde.

4. Valg af støvler eller busker

Kompressionsstøvler

Vores kompressionsstøvler starter ved dine tæer og slutter omkring lysken og er gode til massage og drænage af dine ben. Vores komprssionsstøvler er gode til dig som ønsker massage, eller drænage på dine ben og ikke er interesseret i at få baller og hofter med.

Kompressionsbukser

Vores kompressionsbukser starter ved dine tæer og slutter omkring din lænd. Vores bukser er gode til massage og drænage af dine ben, baller og hofter. Bukserne er ideelle, hvis du dyrker sport hvor dine ballermuskler arbejder meget, som f.eks. cykling.

Tekniske specifikationer

 

 • Volt: 220-240
 • Watt: 30
 • 6 programmer
 • Kompression kapacitet 30-240mmHg
 • Tryksensor
 • Ledningslængde 1,5m
 • CE-mærket
 • RoHs-mærket

Prøv vores kompressions- og massagestøvler gratis i 7 dage og se om det er noget for dig.

Gå til Kompressionsstøvler