Kompressionsbukser Pro K6

1.699,00 DKK

Med vores kompressionsbukser opnår du en suveræn behandling af dine ben, baller og hoftebøjer. Bukserne kan med fordel anvendes før træning, men vil også hjælpe dig med hurtigere restitution efter træning. Læs mere..

Når du har bukserne på, presses venøsevæske tilbage, hvilket medfører øget blodgennemstrømning. Dette vil frigive ilt og næringsstoffer omkring dine muskler, hvilke vil hjælp dig med at genopbygge beskadiget væv. Bukserne er derfor skadeforbyggende og hjælper dig med at restituere langt hurtigere. Vores bukser forbedrer hoftesmidigheden, samt blødgøre dine ballemuskler. Selve knoglestrukturen omkring hofterne er større end i benene, så derfor kan trykket omkring hofterne føles anderledes end i dine Optima Sport Recovery Boots.

Levering: 1 – 3 hverdage

Boots eller bukser

Boots

Vores kompressionsstøvler ved dine tæer og slutter omkring lysken og er gode til massage og drænage af dine ben. Vores boots er gode til dig som ønsker massage, eller drænage på dine ben og ikke er interesseret i at få baller og hofter med. På Pro K6 er kamrene er fordelt med: Kamrene er fordelt med 1 kammer til foden, 2 kamre til underbenet samt 3 kamre til overbenet.

Bukser

Vores kompressionsbukser starter ved dine tæer og slutter omkring din lænd. Vores bukser er gode til massage og drænage af dine ben, baller og hofter. Bukserne er ideelle, hvis du dyrker sport hvor dine ballermuskler arbejder meget, som f.eks. cykling. På Pro K6 er kamrene er fordelt med: 1 kammer til foden, 2 kamre til underbenet samt 2 kamre til overbenet og 1 kammer omkring hofte og baller.